MENU

Wat kunt ú doen?

U kunt op verschillende manieren helpen om Gorinchem te vrijwaren van windturbines, het natuurgebied Avelingen te beschermen en de leefbaarheid van Gorinchem te behouden.

Geef het nieuws door aan anderen

In deze drukke tijden met enorm veel media-input kan men gemakkelijk een belangrijke boodschap missen. Het bericht dat er een grote kans is dat uw directe leefomgeving in negatieve zin wordt aangetast vinden wij een belangrijke boodschap.

Deel onze plannen met uw sociale kring, geef de link naar deze website door, zet een link op Facebook, Instagram, Twitter, etc. Stel iedereen in Gorinchem in gelegenheid hier kennis van te nemen.

Steun ons!

De stichting Mooi en Duurzaam Gorinchem heeft veel plannen voor het tegenhouden van de bouw van windturbines in Gorinchem.  De meeste van deze plannen vragen om een geldelijke investering.

U kunt ons steunen met een financiële bijdrage aan onze Stichting zodat wij ons doel, het behoud van de leefbaarheid in Gorinchem en omstreken, kunnen verwezenlijken. Iedere euro is welkom. Alvast bedankt voor uw steun!

  • Bank: ING
  • Rekeningnummer: NL87 INGB 0674 7619 79
  • Ten name van: Stichting Mooi en Duurzaam Gorinchem
  • Onder vermelding van: steun Tegenwind Gorinchem
error: